Lieve woorden

Reviews

Kraamweek april '23 - baby Manou

Lieve Robin,

De kraamweek kan ik me niet beter voorstellen dan met jouw liefdevolle, zorgzame en betrokken aanwezigheid. Dank voor de heerlijke voeding en voor het er zijn voor Manou en ons alle vijf.

Kraamweek februari '23 - baby Toon

We zijn enorm blij dat Robin onze kraamhulp was bij ons eerste kindje. Robin schept een sfeer waarin je hardop mag denken, iedere vraag kunt stellen, vrijuit kunt huilen, en waarin er ook gelachen wordt. Ze geeft prettige adviezen en is sensitief om aandacht te schenken aan dat wat aandacht nodig heeft. We vonden het prettig dat het voelde alsof Robin met ons samen aan het ontdekken was wat voor ons kindje wel en wat juist niet werkt, in plaats van dat ze met harde algemene stelregels kwam die wij ons eigen moesten maken. De natuurlijke kraamzorg was merkbaar in vele aspecten, namelijk onder andere de kruiden voor het babybadje, kamillespoeling voor de moeder, en de yoni steam. Robin heeft ons daarnaast verwend met haar heerlijke zelfgemaakte gember en dadel thee, stevige maaltijdsoepen, omeletten met avocado en andere heerlijke ontbijtjes. We maken het havermout ontbijtje nog steeds “a la Robin"! Tot slot maakte ze middagdutjes mogelijk en nam ze initiatief in het schoonmaken. Het is fijn dat Robin een warme aanwezigheid is in onze herinneringen aan de eerste week met ons kindje.

Kraamweek december '22 - baby Maxime

Wij kijken terug op een ontzettend bijzondere kraamweek met een gouden randje, waarin Robin heel goed voor ons meisje, maar ook voor ons, heeft gezorgd! Robin is heel lief, rustig, professioneel en het zorgen voor een pasgeboren baby (en ouders) gaat haar heel natuurlijk af! We zijn Robin dan ook ontzettend dankbaar, wat ons betreft had de kraamweek nog wel een week mogen duren. Robin is pro-actief, kan heel lekker koken en is ook nog eens heel gezellig! Wij kunnen Robin dan ook aan iedereen aanbevelen, en bij een eventuele tweede weten we – zonder nadenken – bij wie we moeten zijn. Robin, je bent een topper!!!