viering van de moeder

Mother´s blessing

Bij een mother's blessing draait alles om energetische warmte en van hart tot hart verbinden met de moeder. We vullen haar hart met liefde en vertrouwen terwijl ze wacht op de naderende geboorte van haar baby. Ze is zoveel meer dan een zwangere vrouw. Ze is een vrouw die moeder wordt.

Binnenkort beschikbaar

Historisch gezien is een blessingway een oude Navajo (native American) ceremonie, die het overgangsritueel van een vrouw naar het moederschap viert. De verwesterde versie hiervan is de 'Mother Blessing'.

Een mother's blessing is een ceremonie om de zwangere vrouw en het nieuwe leven in haar buik te vieren en te eren. Aandacht voor de transitie naar moederschap, een groot moment voor elke vrouw.  De meest dierbare vrouwen in haar leven komen samen en vormen een liefdevolle en warme cirkel om haar heen. Een mother's blessing helpt de vrouw om zich voor te bereiden op de geboorte, emotioneel, spiritueel en mentaal, voor de allerbelangrijkste rol als een nieuwe moeder. Ze voelt zich 'vastgehouden' en gesteund door degenen van wie ze houdt en die ze respecteert - een geweldige manier om haar te helpen eventuele blokkades die ze voelt los te laten en haar in staat te stellen te omarmen wat komen gaat.