EEN POSITIEVE GEBOORTE ERVARING BEGINT als je je STERK, gezien, VEILIG EN VRIJ voelt!

Doula

De bevalling is een levens veranderende ervaring, voor zowel een vrouw als voor haar partner. Negen maanden lang bereid je jezelf voor op de bevalling en kijk je uit naar de komst van je baby. Het is belangrijk dat je vol vertrouwen en ontspanning de bevalling in mag gaan. Met een fijn geboorteteam om je heen.  Als doula ondersteun ik jou en je partner tijdens de bevalling. Ik geef je vertrouwen, ondersteuning en ruimte om de bevalling zo goed mogelijk te ervaren. Zodat jullie als gezin kunnen terugkijken op een prachtige maar bovenal wonderbaarlijke gebeurtenis. De geboorte van jullie baby!

Wat is een

Doula

Doula's ondersteunen de vrouw en hun partner /gezin tijdens de zwangerschap, bevalling en het vroege ouderschap. Zij maakt onderdeel uit van jouw geboorteteam en zal jullie ondersteunen tijdens de zwangerschap, baring en enige tijd na de geboorte van jullie baby. Deze ondersteuning is puur emotioneel en praktisch van aard, een doula verricht geen medische handelingen. Tijdens de zwangerschap bouwen wij een vertrouwend band op, zodat je tijdens de bevalling altijd een extra vertrouwd persoon met fysiologische kennis naast je hebt staan. Als toeschouwer blijft het bijzonder om een koppel te volgen in hun reis naar het ouderschap.

  • Mijn rol als jouw geboorte doula

    Als een vlinder, fladder ik door de geboorte ruimte. Ik sta naast je als je mij nodig hebt, en vlieg weer even weg als daar ruimte voor is. Jij en je partner staan centraal tijdens de geboorte van jullie baby. Mijn ondersteuning is emotioneel, spiritueel en educatief. Ik volg jullie op deze reis, en ik ben in aanwezigheid en energetisch bij jullie.

    Naast de goede zorgen van de verloskundige, is een doula een fijne aanvulling op de moderne zorg.

  • Mijn rol als jouw postpartum / kraam doula

    Een extra set liefdevolle handen om je te ondersteunen als de kraamweek voorbij is. De kraamtijd duurt 6 weken en het ontzwanger duurt maar liefst 9 maanden. In deze maanden ben jij nog aan het herstellen en ontdekken als nieuwe mama. Als postpartum doula kan ik je ondersteunen in deze nieuwe rol of daar waar jij hulp bij nodig hebt.