Lieve woorden

Reviews

Kraamweek september '23 - baby Otis

Op 27 januari mailde ik, na 13 keer 'nee sorry ik zit al vol' terug te hebben gekregen van andere kraamverzorgers, Robin. Niet dat zij mijn 14e keuze was, sterker nog ze was mijn eerste keuze maar ik dacht dat ze me niet zou kunnen aannemen omdat ze tot en met augustus vakantie had en ik op 2 september uitgerekend was. Terwijl ik het al had opgegeven natuurlijke kraamzorg te kunnen vinden stuurde ik haar mijn verzoek. Tot mijn grote verrassing mailde ze me terug dat ze kon! Ik was zo ontzettend blij omdat ik ervan overtuigd was dat ze goed bij ons zou passen en dat passende hulp in de kraamweek voor mij echt het verschil kon maken. Vanaf dat moment hebben we, bijna 8 maanden lang, heel warm contact gehad. Ik hield Robin op de hoogte van de echo's en zij checkte af en toe bij mij in hoe het ging. Al voordat we de intake met haar hadden had ik het gevoel dat we elkaar kende. Woensdag 13 september, iets voor zessen. Mijn moeder, die nog totaal overweldigd is door de geboorte van onze zoon Otis, zegt tegen mijn vriend 'er staat een vrouw op het raam te kloppen, moet ik open doen?'. Iets waar we in de kraamweek nog heel erg om gelachen hebben. De 9 dagen met Robin bij ons thuis die volgde kan ik het beste omschrijven als fantastisch, warm en veilig. Door het contact dat we hadden voor de geboorte van Otis was Robin goed op de hoogte van de valkuilen waar ik in was gelopen in de kraamperiode na mijn eerste bevalling. Dankzij haar aanwezigheid, oplettendheid en kookkunsten kijk ik terug op een liefdevolle stabiele kraamperiode waarin zowel Otis, ik en de rest van ons gezin een zachte landing hebben kunnen maken. Dankjewel lieve Robin, het was een onvergetelijke week!

Kraamweek april '23 - baby Manou

Lieve Robin,

De kraamweek kan ik me niet beter voorstellen dan met jouw liefdevolle, zorgzame en betrokken aanwezigheid. Dank voor de heerlijke voeding en voor het er zijn voor Manou en ons alle vijf.

Kraamweek februari '23 - baby Toon

We zijn enorm blij dat Robin onze kraamhulp was bij ons eerste kindje. Robin schept een sfeer waarin je hardop mag denken, iedere vraag kunt stellen, vrijuit kunt huilen, en waarin er ook gelachen wordt. Ze geeft prettige adviezen en is sensitief om aandacht te schenken aan dat wat aandacht nodig heeft. We vonden het prettig dat het voelde alsof Robin met ons samen aan het ontdekken was wat voor ons kindje wel en wat juist niet werkt, in plaats van dat ze met harde algemene stelregels kwam die wij ons eigen moesten maken. De natuurlijke kraamzorg was merkbaar in vele aspecten, namelijk onder andere de kruiden voor het babybadje, kamillespoeling voor de moeder, en de yoni steam. Robin heeft ons daarnaast verwend met haar heerlijke zelfgemaakte gember en dadel thee, stevige maaltijdsoepen, omeletten met avocado en andere heerlijke ontbijtjes. We maken het havermout ontbijtje nog steeds “a la Robin"! Tot slot maakte ze middagdutjes mogelijk en nam ze initiatief in het schoonmaken. Het is fijn dat Robin een warme aanwezigheid is in onze herinneringen aan de eerste week met ons kindje.

Kraamweek december '22 - baby Maxime

Wij kijken terug op een ontzettend bijzondere kraamweek met een gouden randje, waarin Robin heel goed voor ons meisje, maar ook voor ons, heeft gezorgd! Robin is heel lief, rustig, professioneel en het zorgen voor een pasgeboren baby (en ouders) gaat haar heel natuurlijk af! We zijn Robin dan ook ontzettend dankbaar, wat ons betreft had de kraamweek nog wel een week mogen duren. Robin is pro-actief, kan heel lekker koken en is ook nog eens heel gezellig! Wij kunnen Robin dan ook aan iedereen aanbevelen, en bij een eventuele tweede weten we – zonder nadenken – bij wie we moeten zijn. Robin, je bent een topper!!!

Kraamweek septermber '22 - baby Joep

“ Robin is een echte topper! Ik beviel plots 5 weken te vroeg en Robin was vanaf het begin af aan altijd betrokken en meedenkend. Zo heeft ze dan ook voor de eerste 2 dagen een top vervanger geregeld, waar wij heel blij mee waren! Vanaf het begin af aan hebben wij heel fijn contact met Robin gehad en mede door haar hebben we een fantastische kraamtijd gehad. Ze geeft de beste adviezen, maar luistert wel heel goed naar wat jij belangrijk vindt en wilt en gaat daar heel fijn in mee. Wij hebben alle zorg en rust gehad door Robin, ze legde ons en onze lieve zoon Joep echt in de watten! En koken kan ze ook als geen ander, zeker haar linzensoep is een echte aanrader. Een ding is zeker, de volgende keer bellen we Robin weer! “ - Janneke